حضور مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان

هر سال در آذرماه دانشگاه‌ها با نمایش دستاوردهای یک‌ساله خود به استقبال «هفته پژوهش» می‌روند. امسال نیز همچون سال های گذشته، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در استان اصفهان از تاریخ 13 آذرماه در برج فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد، که مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال پزشکی  نیز به ارائه مجموعه پژوهش های خود پرداخت.

هدف از برگزاری این نمایشگاه تقویت ارتباط بین دستگاه‌های اجرایی، فعالان بخش خصوصی، دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی، و شرکت‌های فناور می باشد. در این نمایشگاه، جدیدترین دستاوردهای پژوهشی، فناورانه و دانش‌بنیان تولید شده در استان معرفی و ارائه شد.

این نمایشگاه همزمان با "هفته پژوهش و فناوری" برگزار گردید و حدود 70 شرکت دانش‌بنیان و فناور، دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی، و دستگاه اجرایی تا تاریخ 19 آذرماه شرکت داشتند.