اعلام آغاز بیستمین فراخوان جذب هیات علمی

به اطلاع كليه علاقمندان شركت در بيستمين فراخوان جذب اعضاي هيات علمي وزارت بهداشت مي رساند؛ نظر به استقبال داوطلبان عزيز و درخواست جهت تمديد؛ براي آخرين بار تاريخ ثبت نام تا ساعت 24 روز سه شنبه اول اسفند ماه 1402 تمديد شد. تاكيد مي گردد داوطلبان عزيز؛ ثبت نام را به لحظات پاياني موكل ننمايند. ضمنا اخذ كد رهگيري جهت ثبت نام و قطعيت آن الزامي است. همچنين بعد از اتمام زمان ثبت نام امكان تكميل و يا ويرايش اطلاعات و مستندات به هيچ وجه مقدور نمي باشد.

**اطلاعيه بسيار مهم: متقاضيان محترم لازم است قبل از شروع به فرايند ثبت نام حتما نكات مطرح شده در متن اطلاعيه فراخوان را با دقت مطالعه فرماييد و سپس فرايند ثبت نام را تكميل فرماييد. جهت دريافت اطلاعيه كليك فرماييد.

خاطر نشان مي سازد صرفاً به مستندات و مدارك بارگزاري شده در سامانه جذب امتياز تعلق مي گيرد. لذا ارائه و تحويل هر گونه فيزيك مدارك غيرقابل بررسي مي باشد. (تنها بارگزاري صفحه اول مقاله، كنفرانس، سابقه تدريس و غيره جهت بررسي كفايت مي نمايد لطفا از ارسال ساير صفحات جدا خودداري فرماييد)

نتيجه فراخوان صرفاً از طريق سامانه قابل پيگيري مي باشد. پس از تكميل فرايند ثبت نام و دريافت كد رهگيري (ثبت نام زماني كامل است كه كد رهگيري دريافت شده باشد) معترضين به نتيجه فراخوان 20 روز مهلت اعتراض كتبي به دانشگاه محل تقاضا را دارند. در غير اينصورت نتيجه قطعي است.

جهت مشاهده رشته هاي اعلام نياز جذب اعضاي هيات علمي دانشگاه ها مي توانيد با كليك بر روي دكمه زير ليست اعلام نياز دانشگاه ها را مشاهده نماييد.

**نكته مهم: جهت ثبت نام در فراخوان دانشگاه هاي علوم پزشكي ارتش و بقيه اله بر روي لينك فراخوان دانشگاه علوم پزشكي ارتش يا لينك فراخوان دانشگاه علوم پزشكي بقيه اله كليك نماييد.

ثبت نام تنها از طريق رايانه و به كارگيري مرورگر هاي Google chrome  و Internet Explorer انجام گيرد. (از مرورگر Microsoft Edge ،Mozilla Firefox و گوشي هاي موبايل جهت ثبت نام استفاده نگردد.)

در صورت نمايش پنجره هشدار ها (Alarm) در زمان ثبت نام، به هيچ عنوان گزينه Prevent this page from creating additional dialogs در پايين پنجره هشدار انتخاب نگردد.