فراخوان شرکت مسابقات هوش مصنوعی اصفهان IAI

مسابقات هوش مصنوعی اصفهان، عنوان سلسله مسابقاتی است که مبتنی بر داده های واقعی، دانشگاهیان و فناوران متخصص در حوزه هوش مصنوعی را به چالش می‌کشد. در این مسابقات راه حل‌های نوآورانه منبعث از ابزارهای هوش مصنوعی برای تحلیل، تشخیص و تصمیم گیری بهتر مبتنی بر داده‌های واقعی به رقابت می‌پردازند و راه حل های دقیق تر، نوآرانه تر و جامع تر مورد تقدیر قرار می‌گیرند. جوایز نقدی و اعتباری این مسابقات به میزان 10 هزار دلار در سال می‌باشد که با نظر داران تخصصی و شورای سیاستگذاری به یک تیم یا چند تیم اعطا می‌گردد. نخستین دوره این مسابقات 7 مهرماه سال 1402 و همزمان با میزبانی اصفهان از پنجمین دوره آیین اعطای جوایز علم و فناوری مصطفی (ص)، آغاز گردید و بیش از 140 تیم متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، دانشجویان و شرکت‌های دانش بنیان و هسته‌های فناور در 6 محور یا چالش واقعی به رقابت با یکدیگر پرداختند. تیم‌های مذکور در یک فرایند 4 ماهه، مبتنی بر داده‌های واقعی با رویکرد ابتکاری ابزار‌های هوش مصنوعی را به کار گرفته و نتایج اولیه خود را به ارزیابی داوران تخصصی گذاردند. با نظر داوران تخصصی، 16 تیم منتخب، در مرحله پایانی و در برنامه حضوری در 12 بهمن 1402، در حضور شورای سیاستگذاری این مسابقات آخرین نتایج و دستاوردهای خود را ارائه نمودند و مدل‌های توسعه داده شده توسط آن‌ها بر مبنای داده‌های تست مورد سنجش نهایی قرار گرفت. در نهایت، دو تیم به عنوان تیم‌های اول و دوم؛ و سه تیم به عنوان تیم‌های شایسته تقدیر معرفی و به آنها جایزه اهدا شد. مجموعا 400 میلیون تومان به همراه لوح مسابقات به تیم های 5 گانه مورد اشاره اعطا گردید. دومین دوره این مسابقات در سال 1403 از خرداد ماه آغاز و همزمان با دومین رویداد بزرگ هوش مصنوعی اصفهان در 13 مهر 1403 به پایان می‌رسد.

لینک ثبت نام

/https://iaievent.com