وبینار آموزش ارزیابی اختراعات حوزه سلامت

مدرسه زمستانه مرکز مالکیت فکری دفتر توسعه فناوری سلامت با محوریت آموزش ارزیابی اختراعات حوزه سلامت ویژه محققان، فناوران و کارشناسان دفاتر مالکیت فکری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت، مدرسه زمستانه مرکز مالکیت فکری دفتر توسعه فناوری سلامت در قالب 6 وبینار سه ساعته با محوریت آموزش ارزیابی اختراعات حوزه سلامت از 11 بهمن ماه تا 16 اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

سرفصل‌های این مدرسه زمستان شامل  ساختار پتنت و استراتژی‌های جستجو، فرآیند داوری و استراتژی‌های جستجو با رویکرد نوآوری، ارزیابی گام ابتکاری، آشنایی با پایگاه داده دارکوب، آشنایی با پایگاه داده پتنت سکوب و اختراعات حوزه شیمی و دارویی، آشنایی با پایگاه داده‌های لنز و آمریکا و اختراعات حوزه زیستی است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام اینجا را کلیک کنید.