اولین کنفرانس هوش مصنوعی در پزشکی

مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال دانشگاه علوم پزشکی در اولین کنفرانس هوش مصنوعی در پزشکی که در تاریخ اردیبهشت ماه 1402 در کیش برگزارشد، شرکت کرد. در این کنفرانس دستاوردها و برون داده های پژوهشی مرکز تحقیقات پردازش تصویر و دانشکده فن آوری های نوین در علوم پزشکی، در زمینه های تجهیزات مهندسی پزشکی ارائه گردید. به علاوه  نرم افزار های تولید شده توسط این مرکز تحقیقات در حوزه هایی همچون تصویر برداری از چشم و ژنوم در قالب هایی مانند فیلم و پوستر و بنر در معرض نمایش قرار داده شد.

از دیگر فعالیت های مرکزتحقیقات در این کنفرانس می توان به معرفی مرکز و زمینه های پژوهشی آن به مخاطبین ، معرفی مجله JMSS  و تعامل ودریافت روزمه علاقه مندان به پژوهش و همکاری با مرکز، اشاره نمود.

شایان ذکر است آقای دکتر ربانی ریاست مرکز تحقیقات و آقای دکتر واعظ ریاست دانشکده به ایراد سخنرانی پرداختند. این کنفرانس همراه با بازدید آقای دکتر یونس پناهی معاون وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و اساتید و علاقه مندان به حوزه پژوهش در حوزه های هوش مصنوعی، پزشکی از راه دور و IOT همراه بوده است.