برگزاری سمینار و وبینار با سخنرانی علمی دکتر یوسف یزدی استاد دانشگاه جان هاپکینز

در روز سه شنبه 30 آذرماه جلسه ای صمیمانه با سخنرانی دکتر یوسف یزدی، استاد دانشگاه جان هاپکینز آمریکا و تعدادی از اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال پزشکی و دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی برگزار گردید.

misp

در این جلسه که با استقبال دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور مواجه شد، ابتدا جناب آقای دکتر یزدی به معرفی سوابق کاری و اجرایی، افتخارات و بیان تجربیات ارزشمند خود پیرامون  فرصت ها و چالش های پیش روی رشته های حوزه مهندسی و ساخت تجهیزات پزشکی پرداختند و در ادامه پاسخگوی سوالات و مسائل مطرح شده از سوی شرکت کنندگان بودند.

misp

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر ربانی، ریاست مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال پزشکی به معرفی این مرکز و فرصتهای همکاری علاقمندان با این مرکز پرداختند. سپس هرکدام از اعضای هیات علمی مرکز و دانشکده فناوریهای نوین ارائه ای در رابطه با حوزه های پژوهشی و طرح های فعال  خود داشتند.

misp

جهت دانلود فایل ارائه شده توسط آقای دکتر یزدی اینجا را کلیک کنید.

دانلود پوستر