فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع Ph.D

• ي, ۱۳۹۹/۰۳/۱۸ - ۱۲:۰۱
فارسی

مهلت ارسال مدارک جهت شرکت در فراخوان تا تاریخ ۹۹/۵/۱۵ تمدید شد.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظر دارد به منظور تامین نیاز مراکز تحقیقاتی دانشگاه، فارغ ­التحصیلان دارای مدرک دکترای تخصصی (PhD) را جهت همکاری در قالب انجام تعهدات به صورت هیات علمی یا غیر هیات علمی به همکاری دعوت نماید. برگزاری این فراخوان و جذب متقاضیان در چارچوب شیوه ­نامه مصوب یکصد و ششمین جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه ارائه شده در پیوست ۱ خواهد بود.

همچنین، رشته­ های مورد نیاز و مراکز تحقیقاتی واجد شرایط جذب نیرو به شرح جدول پیوست ۲ می­باشد.

متقاضیان می­بایست مدارک خود را حداکثر تا تاریخ ۹۹/۴/۱۵ در قالب DVD یا CD در دو نسخه از طریق پست پیشتاز به آدرس زیر ارسال نمایند:

اصفهان، خیابان هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، ساختمان شماره ۴، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات، کد پستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۶۱

فارغ ­التحصیلان دارای مدرک دکترای تخصصی (PhD) در رشته مهندسی برق (کلیه گرایشها) می توانند برای مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال پزشکی درخواست دهند.

لازم به ذکر است برای دریافت فایل فراخوان و کلیه پیوست ها اینجا کلیک نمایید.

تلفن تماس جهت برطرف شدن سولات و ابهامات: ۳۷۹۲۳۰۸۶ داخلی