ششمین فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع Ph.D مرداد ماه ۹۸

• چ, ۱۳۹۸/۰۵/۱۶ - ۱۳:۰۲
فارسی

اطلاعیه برگزاری ششمین فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع Ph.D مرداد ماه  ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تاریخ ۹۸/۰۵/۱۲ لغایت ۹۸/۰۵/۳۱ همراه با اعلام رشته های تحصیلی مورد نیاز

دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، به منظور تأمین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود در گروههای آموزشی و مراکز تحقیقاتی، بر اساس دستورالعمل نحوه گذراندن تعهدات قانونی مصوب شانزدهمین جلسه هیات رئیسه محترم دانشگاه مورخ ۹۵/۸/۹ و مصوبه سی و یکمین جلسه شورای دانشگاه مورخ ۹۶/۹/۲۲،  فراخوان تعهدات قانونی را در رشته هاي مورد نیاز بصورت هیات علمی و غیر  هیات علمی (با وظایف هیات علمی)  برگزار مي‌نمايدمتقاضیان رشته های مذکور می توانند مدارک خود را بصورت CD/DVD دردو نسخه تهیه و از روز شنبه مورخ ۹۸/۰۵/۱۲ لغایت روز پنجشنبه مورخ  ۹۸/۰۵/۳۱به آدرس اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه علوم پزشکی اصفهان – حوزه معاونت آموزشی دانشگاه – دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیأت علمی – کد پستی ۸۱۷۴۶۷۳۴۶۱  از طریق پست سفارشی ارسال نمایند.

شرايط عمومي

الف) اعتقاد به مباني نظام مقدس جمهوري اسلامي و قانون اساسي

ب)  داشتن تابعيت جمهوري اسلامي ايران

ج) نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه

شرايط اختصاصي

۱- دارا بودن دانشنامه دكتراي تخصصي(Ph.D) براساس جدول رشته های مورد نیاز فراخوان تعهدات قانونی(پیوست) و یا( کپی برابر با اصل صورتجلسه دفاع متقاضی که  ممهور به مهر موسسه یا دانشگاه محل تحصیل باشد)

تبصره : شركت افراد مشغول به تحصيل در این فراخوان ممنوع بوده و اين دسته از افراد مي‌توانند پس از فراغت از تحصيل و اخذ مدرك دانشگاهي در فراخوان‌هاي آتي شركت نمايند.

۲- ارائه نامه موافقت از دانشگاه ذیربط برای  مستخدمین، بورسیه ­ها و متعهدين خدمت به سایر دانشگاه­ها و معاونت درمان

۳- مطابقت رشته متقاضي با عنوان رشته درج شده در فراخوان

تبصره : پذیرش مدارک مشابه  امکانپذیر نمی باشد.

مدارك لازم ( بصورت CD/DVD در دو نسخه):

1. فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی، منضم به یک قطعه عکس (دریافت فایلpdf فرم درخواست)
  2. تصوير تمامي صفحات شناسنامه
  3. تصوير دو طرف كارت ملي
  4.  ۱ قطعه عكس جديد ۴*۳  اسکن شده و ۲ قطعه عکس پشت نویسی شده (به همراه CD ارسال گردد).
  5. تصوير آخرين مدرك تحصيلي یا ارزشيابي دائم يا موقت مدارك تحصيلي اخذ شده از كشورهاي خارجي كه توسط وزارت علوم، تحقيقات وفناوري یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ارزشيابي شده باشد ( برای فارغ التحصیلان خارج از کشور که دارای تعهدات قانونی می باشند )
  6. تصوير آخرين حکم کارگزینی (درصورت داشتن رابطه استخدامی)
  7. تصوير کارت پايان خدمت يا معافيت دائم يا موقت دوره نظام وظيفه (مخصوص برادران)
  8. شناسنامه علمي (CV) به همراه مستندات آموزشی، پژوهشی و اجرایی ذکر شده در CV
  9. گواهی مبنی بر داشتن رتبه (درصورت دارا بودن)
  10. گواهی مبنی بر عضویت در بنیاد نخبگان (درصورت دارا بودن)
  11. تصویر سند تعهد محضری مقطع Ph.D
  12. نامه ارائه موافقت محل خدمت مستخدمین، بورسیه ها و متعهدين خدمت به سایر دانشگاهها و یا معاونت درمان (در صورت درخواست انتقال تعهدات)
  13. ارسال یک برگ بیوگرافی
  14. ارسال مدرک زبان انگلیسی (MCHE ، TOEFLE یا IELT

نکات مهمی که داوطلبان باید مد نظر داشته باشند:

.   مطالعه فایل راهنمای ارسال مستندات علمی جهت شرکت در فراخوان های جذب هیات علمی / گذراندن تعهدات قانونی

·  متقاضیان لازم است حداکثر یک دانشکده یا مرکز تحقیقات را مشخص نمایند و در صورت تعیین بیش از یک دانشکده یا مرکز، مدارک مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

·  چنانچه در هر يك از مراحل پذيرش يا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضي محرز شود، مراحل طي شده كان لم يكن تلقي و یا پذیرش فرد لغو مي گردد.

·  هیچگونه مدرکی پس از اتمام تاریخ اعلام شده و ارسال CD/DVD، بصورت حضوری دریافت نخواهد شد.

·  لازم است متقاضی مدارک خود را صرفاً در قالب  CD/DVD تهیه و ارسال نماید از پست  فیزیکی مدارک خودداری نمایید.

جدول اعلام نیاز تعهدات قانونی ششمین فراخوان تعهدات قانونی سال ۱۳۹۸