انعقاد تفاهم نامه همکاری با مرکز تحقیقات (DIAL) آلمان

• س, ۱۳۹۷/۱۱/۲۳ - ۰۹:۳۳
تعریف نشده

انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی مرکز تحقیقات پردازش سیگنالها و تصاویر پزشکی با مرکز تحقیقات Tranlational Neuroimaging Group ‪(DIAL)‬ آلمان

به منظور گسترش فعالیت های علمی بین المللی مرکز تحقیقات پردازش سیگنالها و تصاویر پزشکی، تفاهم نامه همکاری با مرکز تحقیقات کلینیکی  NeuroCureدانشگاه علوم پزشکی چاریته آلمان بین روسای دو مرکز به امضا رسید.

به موجب این تفاهم نامه طرفین  همکاری های علمی و تحقیقاتی را در زمینه انجام طرح های تحقیقاتی مشترک، مبادله داده های پزشکی و همچنین مشاوره تخصصی در زمینه های مشترک  آغاز خواهند کرد.

لازم به ذکر است مرکز تحقیقات Tranlational Neuroimaging Group ‪(DIAL)‬ دانشگاه علوم پزشکی چاریته در کشور آلمان از مراکز تحقیقاتی معتبر این کشور با فعالیت های گسترده در عرصه تحقیقات علوم اعصاب است.