افتتاح مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه با حضور معاون رئیس جمهور

• ي, ۱۳۹۹/۰۵/۰۵ - ۱۳:۵۱
فارسی

سه شنبه ۳۱ تیرماه، در سفر یکروزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به اصفهان که به منظور بررسی توسعه فناوری های دانش بنیان استان، بازدید از مراکز علمی مختلف و افتتاح چند پروژه علمی تحقیقاتی صورت گرفت، مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افتتاح شد.

مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حاشیه بازدید دکتر سورنا ستاری از این مرکز، اظهار کرد: مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بمنظور نیاز بالای حوزه سلامت به کسب و کارهای نوین در حوزه سلامت دیجیتال و همچنین بکر و جدید بودن این بازار شکل گرفته است، چرا که افرادی زیادی هنوز به این حوزه ورود نکرده اند.
دکتر انوشه زرگر افزود: محل این مرکز از سوی خیری به نام حسین شاهرودی به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اهدا شده است.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کشور در حال حاضر تیم های پیشرو که محصول آنها آماده ورود به بازار است، در این مرکز مستقر شده اند.

مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان محصولات این شرکت ها در حوزه سلامت را همراه، بیگ دیتا و یا آنالیز دیتاهای کلان پزشکی، سنسورهای پوشیدنی، سلامت از راه دور، شبکه های اجتماعی و آموزش از راه دور در حوزه پزشکی  عنوان نمود.

در این بازدید همچنین از " سامانه زیست ایران " رونمایی شد. این سامانه به منظور ارائه خدمات پردازش در زمینه ارائه تحلیل داده و داده ورزی زیست پزشکی به محققان کشور فعالیت می کند.