برگزاری دومین ایده بازار مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر در آذرماه

ایده بازار تخصصی مهندسی پزشکی برای اولین بار در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

با وجود اینکه صنعت مهندسی پزشکی در ایران و حتی دنیا یکی از پردرآمدترین حوزه‌های علمی و صنعتی محسوب می‌شود اما در کشور ما، فارغ‌التحصیلان این رشته به دلیل عدم توازن بین تعداد فارغ‌التحصیلان و فرصت‌های شغلی موجود، از موقعیت خوبی برخوردار نیستند. عدم ارتباط کارآمد بین دانشگاه و صنعت، حجم بسیار زیاد واردات تجهیزات پزشکی و عدم حمایت مناسب از تولیدکنندگان داخلی از عوامل کاهش فرصت های شغلی این رشته به شمار می‌آیند.

این رویداد با هدف گردهم آمدن صاحبان صنعت و سرمایه از یک سو و نخبگان و ایده‌پردازان این حوزه از سوی دیگر، سعی داشت بستری جهت ارتباط موثر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی پزشکی با سرمایه‌داران و صنعت‌گران این حوزه را فراهم کند. همچنین با توجه به محدود بودن ارتباط بین مهندسین پزشکی و پزشکان، از جمله اهداف این رویداد حضور همزمان پزشکان و مهندسین پزشکی بود تا بتوان شرایطی را مهیا کرد که ضمن افزایش شناخت این دو گروه نسبت به هم، تعامل و همکاری آن ها به سطح مناسبی برسد.

اولین رویداد تخصصی مهندسی پزشکی به همت انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری دانشگاه تهران در ۲۶آذر ماه در مجموعه تالارهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. تمهیدات لازم جهت برگزاری این رویداد از اوایل مهرماه آغاز شد و جلسات متعددی در جهت طرح سؤال اولین رویداد، نحوه برگزاری آن و چگونگی دعوت از پزشکان، سرمایهداران و صنعتگران تشکیل شد.

اطلاعات بیشتر